lauantai 4. joulukuuta 2010

Joukukuun 4. päivän kukat

Kyllä, kukat, ei kuvat. Tai kyllähän nekin eli sanotaan sitten vaikka kukkien kuvat.

Aamulla pakkasimme juhlavaatteet autoon ja ristiäisiin. Miehen veljenpoika kastettiin ja minusta ja miehestäni tuli pienen pojan siviilikummit. Nyt minulla onkin sitten kaksi kummipoikaa. Ja tottahan sitä nuoremmallekkin on jo neulottu! (siitä lisää toinen päivä, voitteko uskoa että omasta nappivarastosta ei löytynyt neuleeseen sopivia nappeja! onneksi anopin laatikosta löytyi puuttuvat).

Aamulla jäikin kalenteri katsastamatta, joten 4. luukun sisällön katsoin vasta illalla kotiin tultuamme.
Kolme kaunista kukkaa odotti kalenterissa! Mielessä alkoi pyöriä neule, jossa olisi helmassa kukkia kirjotuissa varsissa lehtien kera... Jätän hautumaan ja kun kerran napit on niin luultavasti jossain vaiheessa toteutan.
Kukat kun on tämän päivän aihe, on vihdoin aika esitellä nämä. Jäivät kesäyönhullutuksen jälkimainingeissa esittelemättä.
Sopivat kuvat hyvin talveenkin, neulatyynykukista kun kaksi on kerran joulukaktuksen päällä kuvattu. Kolmannen ehdin tietenkin luovuttaa jo eteenpäin ennen kuvaamista, joten onneksi Katiija antoi kuvaan täydet muokkaus ja julkaisuoikeudet kiitoksena neulatyynystä (tai oikeastihan neulatyyny oli kiitos langoista Katiijalle).

KYH 9, 11 ja 12 kukkaneulatyynyt (rav 9 ja 11 ja 12)
Ohje : Naalepuder (rav) linkki englanninkieliseen versioon
Langat: Oranssi Red Heart Soft Cotton (Katiijalta), tiilenpunainen Teho puuvillalanka (mummin kätköistä saatua), ruskea Anttilan Veera (oma ostos) ja kirkkaan punainen mysteerinen puuvillalangan jämä
Koukku: 3,00 mm
Ja lisäksi neula, nappeja nappilaatikosta ja täytteet (kahdessa tekokuituvanua ja yhdessä huopunutta kehräysvillaa).

Ja täähän oli hirmusen kiva malli tehdä joten teinkin niitä tietenkin heti monta. Tulivat nopeasti valmiiksi ja tykkään ulkonäöstä. Käytössäkin ovat osoittautuneet hyviksi.

Ja lopuksi kukkiin liittyvä linkki: Exotic Garden jonka olen kai tallentanut sitä varten, että jos jossain hamassa tulevaisuudessa kuvittelen saavani kasvit pysymään elossa, tiedän mistä voin tilata värjäys- ja kuitukasvien siemeniä (ja tässä välissä unohduin lukemaan sivuja n. tunniksi ja ehdin nipin napin julkaista tekstin tämän päivän puolella).
Posted by Picasa

1 kommentti:

Nna kirjoitti...

Hienoja nappeja ollut monena päivänä. <3 Ja Carcassonne oli oikein.