lauantai 28. elokuuta 2010

Iltaa pitkästä aikaan


Gusset Heel -sukat KYH 7 (rav)
Lanka: Hjertegarn 4 sock Katiijalta
Puikot: 2,5 mm muistaakseni
Ohje: Socks from the toe up, Wendy D. Johnson, jonka sain kummitädiltäni
Koko: semmonen 38, mun jalkaan sopivaHirmusen kivat kantapäät, istuu jalkaan nätisti ja oli kivat myös tehdä. Tulee varmasti tehtyä toistekin.
Menekki: 59 g

Kesäpanta KYH 3 (rav)
Lanka: Punta Yarns Cotton Hand Painted, joka on Lankakauppa Heinin syksyn uutuuksia
(enkä ole ehtinyt aikoihin käymään ja katsomaan onko jo tullut ja jos niin mitä värejä) Sain keväällä pienen vyydin (n. 10 g?) testiin.
Puikot: 4 mm kait
Ohje: Oli mulla alussa, kunnes muistin että ei tätä ollukkaan niin paljon. Sit aloinki soveltaa. Ei tullukkaan huivimaista pantaa vaan kaponen. Ai että mä tykkään tosta väristä!

Tiskirätti/mallitilkku
Lanka: Punta Yarns Cotton Hand Painted
Puikot: oiskohan olleet 4mm...
Menekki: kaksi näytevyyhtiä eli n. 20 g?
Miksi mulla ei oo tarkempia tietoja tästä? Kyllä mä jotain malliakin käytin. Lanka on ihananen pehmeetä, hassun pumpulivanumaista. Ihanan pehmoista ja kivaa neuloa. Vähän nukkasi, mutta ihan kun tää ois nukannu enemmän kun tuo toinen väri. Pesun jälkeen ei ole nukannut enää ja on yhä pehmeä ja kiva, vähän napakampi kuin vastaneulottuna. Kiva lanka, josta voisin tehdä ainakin vauvaneuleita. Itselleni en uskalla suunnitella kun ois tuolla noita takkilankoja jo odottamassa seuraaviksi vuosiksi...

P.S. muistattehan että Lankakauppa Heini on muuttanut, uusi paikka on vähän lähempänä keskustaa, himpun isompi ja ihanan valoisan ja avaran olonen. Ja siellä on SOHVA jossa voi istua ja lukea neulelehtiä tai jäädä hetkeksi neulomaa. Tykkään! (niin ja syksyn uutuuksia, onneks ensviikolla on yks työpäivä viikolla jolloin ehtii hyvin tarkistamaan tilannetta)
Posted by Picasa

Ei kommentteja: