torstai 1. heinäkuuta 2010

Näin meillä tulostetaan neuleohjeet

Oikeesti mä aloin nyt bloggaamaan kun tuossa paljon aiemmin, keväällä, sain tälläisen palkinnon. Silloin mulla oli bloggausinto hukassa enkä saanut aikaiseksi edes kertoa, että olen saanut tälläisen Sunshine Award tunnustuksen. Kiitos Koukuttaja!
Tää pitäs kuulemma jakaa 12:lle bloggaajalle. Se on monta. Mutta vähän verrattuna siihen, että mulla on syötteenlukijassa parisensataa blogia, joita kaikkia tykkään seurata. Ei ne muuten olisi siellä. On ihania kuvia, eläviä kirjoituksia, upeita neuleita, ystäviä, usein kaikki samassa. Mie en osaa valita.
Ja sitten se minkä lupasin otsikossa. Mä luulin jossain vaiheessa, että meidän tulostin on rikki kun se ruttaa ja jumittaa papereita.
Ei se tulostin ollukaan rikki, se oli sen valvoja joka aiheutti ongelmat. Se valvoja välillä piti tassua papereiden päällä jarruttamassa papereiden kulkua koneeseen, välillä ruttasi paperit itse. Nykyisin valvoja saa odottaa toisessa huoneessa oven takana tulostumista. Ja tulostin toimii mainiosti (tai ainaskii jos joku hankkis lisää mustetta).

3 kommenttia:

Sartsa kirjoitti...

Ihanat kissakuvat :D Kissat on kyllä niin omien teiden kulkijoita, että ei voi kun ihmetellä mitä ne keksii.

Emmuska kirjoitti...

Voi toista. Hän haluaa ilmiselvästi auttaa :D

Minna kirjoitti...

Virallinen valvoja :D