lauantai 28. marraskuuta 2009

Pitkän ajan kuulumiset

Hetki on mennyt edellisestä päivityksestä. Aiemmin jo mainitsin olleeni ratikkareissulla neulomassa. Nyt siitä sitten voi lukea lehtijutun ja katsoa kymppiuutisten kevennyksen. Minut näkee lehtijutun kuvassa ja kevennyksessäkin vilahdan. Huomatkaa muuten kevennyksessä, että Kristelillä on minun tekemä neulepussukka sylissä :D. Oli hirmuisen kivaa ja messuilla myös. Kiersin messuja kaikessa rauhassa Katiijan kanssa.Ostoksia en ihan hirveästi tehnyt. Kuvassa esiintyy ensinnäkin Katiijalta saadut lapaset intialaisella peukalolla, sitten on Sinellin kuvionappeja varastoon ja pari luunappia eri myyjiltä. Kortit on Virkkuukoukkusen lahja Facebook-ystäville ja Bomull-Linit Tapion kaupan lahja neuleratikoijille, sain Katiijankin kerän. Järbö Mellanraggi on ainut lankaostos itselle messuilta, sukiksi tulevat joskus. Keskimmäisen kortin edessä on pieni pussillinen hematiittihelmiä. Pieni nappirasia edessä on jo Lahden messuilta, muistan ostaneeni myös helmiä ja jotain nukkekotiin, mutta en yhtään muista missä ostokset ovat. Varmaan jo paikoillaan O:). Ihan hillityt ostokset siis minulla. Tai ostin mie jo yhden joululahjajutun myös valmiiksi.
Tampereen messut jätin väliin, minulle riitti kahdet messut kahdessa viikossa, ei nää kolmatta messuviikonloppua! Ensi vuonna voin sitten vaikka käydä Tampereen. Tosin tarkoituksena oli myös olla ostamatta messuilta, vaan eipä tarkoitus ihan toteutunut. Lauantaina Mursuliina soitti ja kysyi minkä Cloverin elukan haluan "siis tottakai haluat kun nää on vaan 5 euroa kappale!". Tottakai halusin! Ja googlailtuani kuvat sanoin haluavani Hipon, se oli kuulemma jo kädessä "arvasin et sen haluut". Noni, taidan olla aika selvä tapaus :D
Toiset taas on Lankakauppa Heinin Pia diilannut minulle samoilta messuilta ihan mun pyynnöstä pitämään puikot yhdessä. Olen ollut muutaman viikon työkokeilussa kaupassa ja siellä on ollu todella mukavaa. Tulee niin hyvä mieli kun saa autettua asiakkaita, saa hyvää palautetta, saa mallineuleita tai muita valmiiksi.
Tälläinen hidaste myös minulla oli viikon verran. Hirmu-tyttö kastroitiin ja neiti oli viikon potilaana. Haalarin tein vanhojen pyjamanhousujen lahkeesta ja koska se oli hieman löysä, pidettiin pyjama päällä valjailla. Hirmu oli ihan sylikissaa koko viikon, ei riehunut eikä hyppinyt, syliinkin piti nostaa aina kun lattialta kuului vieno "miu". Neiti sylissä hidasti hieman neulomista ja haittasi tietokoneella oloa, alkoi jopa olla hieman rasittava pikku takiainen kun aina piti olla sylissä. Nyt on leikkaushaava parantunut ja neitistä tullut sama rämäpää kuin ennenkin, kissa joka kiusaa isompaansa ja vetää hurjaa rallia ja kiipeilee kaikkialle ja hetken päästä tulee syliin ja pesee oman ihmisen kasvot kehräten samalla hurjasti.
Nämä sukat valmistuivat telkkaria katsoessa ja lautapelejä pelatessa. Lanka on tämä kummipojan värjäämä. Raidoittui hauskasti, kerros yhtä väriä ja värien vaaleampi vaihtumiskohta kulki spiraalina ympäri sukan. Minusta hieno lopputulos! Alhaalla kuvasta näkee paremmin värit.
Uusia neuleita on kesken useita, osa ihan hyshys-juttuja joita on on jokunen valmistunut. On vähän omaa ja vähän muille ei-hyshysejä, mutta niistä sitten aikanaan kun valmista tulee.

2 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Onnea työkokeilupaikalle ja kiitos hyvästä palvelusta! Taisi siinä kiireessä jäädä sanomatta :)

Tyttökissat on niin suloisia kun ne on niin reppania viikon verran leikkauksen jälkeen ja sitten alkaa se sama vanha meno taas. Me kyllä aikanaan (ja joskus vieläkin) oltiin sitä mieltä, että Almalta leikattiin jotain ihan muuta kuin mitä piti, kun siitä tuli vaan entistä mahdottomampi.

Langanpiilottaja kirjoitti...

Hienosti raidoittui ja kauniissa väreissä tuo kummipojan värjäys :)