keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Meidän uusi perheenjäsenTyttö
Louët S10
Käytetty ja erittäin toimiva. Ihana. Kyllä mä tän kesytän. Yrityksen puutteesta ei voi ainakaan syyttää.

Maanantaina olin Katiijan kanssa reissussa. Ensin haimme tämän rukin ja sisaruksineen keskustasta. Toisen rukin vein illalla kramoxille. Kuka ihme on keksinyt mainostaa karttakirjaa "sisältää kaupunkikarttoja" ja jättää puolet kaupungin kadunnimistä pois? Kuka on keksinyt laittaa niin onnettoman pienen tekstin katujen nimikyltteihin talojen seiniin? Kenen idea on tehdä puolet pääkaupunkimme kaduista joko yksisuuntaisiksi, kävelykaduiksi tai laittaa ne tietöiden takia kiinni juuri nyt? Päästiin me kuitenkin perille vaikkei aina ihan oltu kartalta ja kerran piti paremman kartan edessä pyytää ohikulkijaa näyttämään missä oltiin, kun mokomassa kartassa ei ollut sitä "olet tässä" -pistettä.
Lapset laitettiin takapenkille ja auto kisapuistoon parkkiin. Piknik kisapuistossa tai jossain.
Tavattiin Muriska. Käytiin shoppailemassa ja pysähtyessämme nauttimaan auringosta ja juomista/jäätelöstä tormäsimme Iinaan.
Loppuilta sujuikin mainiossa #neulonnan seurassa Cafe Ursulassa. Tapasi tuttuja ja uusia naamoja nimimerkkien takaa.

P.s. Tytölle tekee seuraa kuvassa tumman vihreää Super Taj Mahalia (ostettu Niinushkalta), vaaleampaa vihreää Palino- merinoa (Muriskalta ostettua), punaista Debbie Blissin wool/cottonia (Niinushkalta vaihdossa) ja vaaleanpunaista Alpaca Silkiä (Kiseleffin talossa olevasta lankakaupasta).

Rukki on käytössä. Pohkeet kipeät.
Posted by Picasa

Ei kommentteja: