perjantai 3. huhtikuuta 2009

Taas on jotain tehtyMun uus kesäkassi. Palalaarin hauskan näköistä lakanakangasta. Ohje on Suuresta käsityölehdestä 9/2006. Tää on kiva!


Kummitädin pipo. Tehtiin sovinnolla niin, että mentiin kauppaan ja lankojen maksun jälkeen täti sanoi "nämä kerät tulee sulle, luulen että sun luona ne neuloutuu paremmin pipoksi." Toive oli "sellanen teinipipo, patenttia tai sellasta". Ja miehän tein. Perus patenttia, pyörönä, 80 silmukkaa ja 3,5mm puikot. Koko on naisen ja lanka ihanan pehmeää Novitan Luxus Cloudia (villaa ja bambua). Tuli onnistunut vaikka alussa oli melkoista säätöä silmukkamäärien kanssa, verraten vähän tarvitsi silmukoita. Ne Linat mie tein sentään saman vahvuisesta langasta 4mm puikoilla ja 120 silmukalla...


Nämä mie olen unohtanut blogata. AinaOikein -lapaset, koeneuloin Katiijan ohjeen. Lapaset menivät Lappeenrantaan odottelemaan että veljenpoika kasvaa vielä reilun puolisen vuotta. Koko on siis noin 1-1,5v lapsen. Lankana käytin seiskaveikkaa jonka tuossa aiemmin värjäsin karkkiväreillä. Tuli oikein hauskat ja neuloutuivat vauhdilla.
Posted by Picasa

1 kommentti:

Taija K kirjoitti...

Hauskaa kangasta tosiaan tuo sinun uusi laukkusi, ja kiva keväinen väri.