torstai 19. helmikuuta 2009

Laiskimus on sittenkin saanut aikaan jotain

Mie oon ihan koukussa näihin neulepussukoihin. Innolla taas aloin tekemään uutta kun Niinushka, ystävä #neulonnnalta, sitä pyysi. Tälläinen siitä tuli:

Niinushkan pussin ansiosta sain vihdoin leikattua kankaat myös toiseen pussukkaan joka on ollut mielessä ihan ensimmäisistä pusseista asti. Aiemmin syksyllä ystäväni soitti minut pitämään seuraa ja neulomaan ollessaan keskussairaalassa potilaan odottajan roolissa, silloin hänen neuleensa oli hedelmäpussissa ja ajattelin että siinä on henkilö joka varmaankin ilahtuisi neulepussukasta. Tänään aamulla tuli mieluinen soitto minulle. Hän olisi taas sairaalalla ja ohjelmassa taas potilaan odottamista. Mie innoissani kasasin aloitetun pussin ja painuin ompelukoneen ääreen. Sain pussin juuri ja juuri valmiiksi ehtiäkseni sairaalalle sovittuun aikaan. Tänään ystäväni sukkaneule oli aamulla mennyt tekemään seuraa kukkarolle ja muille käsilaukun tavaroille. Kotiin se kuitenkin matkasi ihan omassa pussukassaan.

Siinä jutellessamme ystäväni sai valmiiksi ihanat sukat sysmäläisestä täysvillaisesta ja lanoliinipitoisesta langasta. Sukat hän oli suunnitellut alunperin omiksi kotisukikseen mutta minun ilokseni päättikin lahjoitta ne neulepussukkansa tekijälle. Nyt siis bloggaan nämä kauniit käsivärjätystä villasta neulotut sukat jalassani. Kuivat ja kylmät jalkani kiittävät!

Posted by Picasa

Ei kommentteja: