sunnuntai 14. joulukuuta 2008

Vihreetä lankaa :D

Mä värjäsin eilen lankaa (ja tänään leikin Picasalla ja se on ihan hitsin kiva ohjelma). Kuvan 50g Floricaa oli eilen vielä valkoinen ja minulla oli vähän enemmän karkkivärejä... Käytin sinistä ja keltaista apteekin elintarvikevärijauhetta ja lisäksi vihreää Maustemestasta ostettua nestemäistä väriä ja sitruunahappoa happamana kiinnitteenä. Mulla oli vähän erilainen ajatus, mutta sitten se ajatuksen toteutus hieman ontui. Varsinkin kun päätinkin etten jaksa kaivaa värjäyskattilaa esiin vaan mikrotan värin kiinni lankaan. Ja se mikroon mahtuva astia ei oo kovin suuri. Luultavasti joskus keväällä käytän tän johonkin kirjoneulelapasiin esim. mustan kanssa. Ihan kivaa vihreetä se kuitenkin loppuen lopuks on.
Kohta sitten lisää eilisen tekemisiä. Mies oli pois koko päivän omissa harrastuksissa joten mie pääsin levittäytymään ja harrastamaan kotona oikein tosissani :).
Posted by Picasa

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kauniin vihreä lanka :)

Florica on ainakin minusta ihan loistava kirjoneulelanka, joten jonkun yksivärisen langan kaverina saa varmasti tosi kaunista pintaa aikaiseksi.