maanantai 22. joulukuuta 2008

Jotain valmista ja joulutunnelmia

Nyt tuli sitten taas leikittyä uusia juttuja Picasan kanssa, nämä linkkikuvat ovat pienempiä kuin ennen, mutta katsotaan miten tämä tästä lähtee jatkossa menemään.

Mie sain Katiijalta vähän joululahjoja :) Tälläiset ihanat kellot tuomaan meille joulutunnelmaa. Roikkuvat keittiön ikkunanpielessä meillä.

Sain myös vähän lohdutusta siihen, että itse en ole voinut neuloa. Olen kaivannut lisää neulottuja tiskirättejä meille ja Katiija niitä teki :). Punainen minulle (tietty) ja sininen miehelle. Miehen rätti on isompi, se voi sit pyyhkiä enempi pöytiä ;).

Nämä on sitten viimeaikaisia ompeluksia. Mies on pitkään valittanut että minun hanskat ja pipot ja huivit ja muut (joita ei ole ihan vähän) ovat aina tiellä ja hukassa ja lojuvat missä sattuu. Ja kun en voinut virkata tai neuloa koria, sain eräässä kaupassa tämän idean. Tai no, idea kankaisista koreista oli, mutta en ollut keksinyt millä saisin ne jämäkästi pysymään reunat ylhäällä. Siihen siis idea kaupassa. Koppien sivukappaleet ovat kooltaan A4 ja ovat syöneet jokainen yhden Tiimarin paksun huopalevyn (á 1€). Pysyvät oikein napakasti ylhäällä ja ovat oikein tilavia. Miehellekin tein oman. Kankaina omassa korissa (vasemmalla) Kontti-kirppiksen palalaarin farkkua ja miehen korissa samaa farkkua, kirppisfarkkujen lahkeen paloja ja pohjassa varastosta löytynyttä kangaskaupan palalaarin farkkua. Tykkään!

Olen myös vihdoin saanut kasattua minulle ja mihelle tuuli-/sadehousut vuoden verran valmiina olleista paloista. Kuvat on ottamatta kun eilen ei pahemmin ulkoiltu kun mies on flunssassa. Ja mustista housuista ei kunnon kuvia saa sisällä ilman mallia :)

1 kommentti:

Liisa kirjoitti...

Oot haastettu! Mees kattoo mun blogii!