torstai 13. marraskuuta 2008

OmpeluaTämän tein jo vähän aikaa sitten mutta isänpäivänä muistin sitten kuvata. Iskällä oli legot lapsenlapsia varten repaleisessa muovikassissa. Ei oo enää :)
Kuvaajana mies ja sen hieno työpuhelin ja kuvausavustajana iskä.

Sitten raporttia ranteista:
Kävin eilen kiropraktikolla. Aika meni pitkälle pelkän niskahartia-seudun hoitoon, ranteita vähän kokeili ja niksautteli, mutta meinasi ettei hän voi auttaa. Tilannehan on se että ranteissa on ihan melkein jatkuvaa lepokipua + lisäksi melkein kaikki toiminta sattuu. Niinkin arkipäiväiset ja pakolliset asiat kuin ruuan laitto ja pukeminen.
Tänään sitten taas kolmen viikon tauon jälkeen lääkärille esittelemään ranteita. Samalle joka viimeksi käski lepoa kun ranteet oli olleet jo kolme viikkoa kipeänä ja sen ajan niitä olin yrittänyt levätä. Nyt epäili sitten kroonistunutta kipua ja jännetulehdusta. Tulehduskipulääkkeitä sitten syön kuurina ja jos ei auta niin takaisin tohtorille. Eletään toivossa.

Lauantaina messuille! Nähdään siellä (mä olen se jolla on rannetuet...).
Niin muuten taisin (hups) tehdä taas yhden neulepussin, kuvia vähän myöhemmin...

Edit: ainii, legopussin kankaat kierrätyskankaita, nyöri ohuesta trikookuteesta letitetty ja kuvat yhdestä ostokankaasta leikattu ja aplikoitu kiinni.

1 kommentti:

mursuliina kirjoitti...

hei hauska pussukka! mulla on nyt maila ja pari sulkapalloa. yritän virkistyä, ni ponkastaan jokupäivä pelaamaan vai salliiko sun ranteet sen? harmi, ettei kiropraktikosta ollut sen enempää apua :( mulla on ajottaista kolottelua ranteissa, mutta se johtuu, kun niissä on jotkut ylikasvaneet limapussit tai muut kuvotukset. vaikkei päällepäin näy.