keskiviikko 22. lokakuuta 2008

Tyynyjä

Tässä on sen paketin sisältö jota Tuin postimies luuli tyynyksi. Vasemmalla kolme kerää Balia, sitten kaksi kerää  Muskattia, paljon uusia teelaatuja testiin teenjuojalle ja iiiihana kissakortti. Huippuvaihto!

Ikeasta ostettu n. 82cm pitkä ja saman ympärysmitaltaan oleva tyyny sai päällisen viimeviikon kilokankaasta. Tumman vihreää ihanaa vakosamettia. Ihan tavis. Päälle ja pois sen saa läpän alla olevalla vetoketjulla. Aiemmin tein tyynylle jo tummansinisestä lakanakankaasta pikasesti päällisen kun piti saada se miehenkorvikkeeksi kun mies oli yön pois. Nyt mä suunnittelen sille siniselle päälliselle isoja mulkosilmiä...

Carcassonnetyyny jossa on tehty kaikki mahdolliset ja mahdottomat mokat. Mittavirheitä, iiisoja ompeluvirheitä, leikkausvirheitä, suunnitteluvirheitä, saumurilla leikattu haava kankaaseen, ratkomista, pahaa manailua ja lopulta tyyny jota melkein inhotaan kun sen ompelu oli yhtä painajaista. Vaan on se aika söpö. Toisen yritän tehdä sinisenä miehen Carcassonne (se on lautapeli) nappulasuosikin mukaan. Vähemmillä virheillä. Ärrinmurrin. Pikkukuvassa mittakaavaa jossa tyyny on meidän sohvalla. Tän takia on niin kiva tehdä niitä pusseja joissa on vaan suoria saumoja. Ei yhtään mutkaa.

3 kommenttia:

Satuh83 kirjoitti...

Idea tuli siitä kun ihastuin noihin kuppeihin kirpparilla... Pakko oli saada mukaan mut ennen sitä oli miehelle keksittävä sopiva selitys että mihin käyttöön hankin ne. En kehdannu sanoa että vaan koristeeks kun on pieni asunto ja nurkat muutenkin täynnä tavaraa... Ja sitten keksin että no kynttilöille! :D Illalla vaihdoin kaikkiin tuikut sisään ja näyttää niiden kanssa paljon nätimmiltä kun noiden pienten pöytäkynttilöiden... Ja noi ei edes lämpene kun polttaa kynttilöitä niissä. Pelkäsin että halkeaa lämmön takia... Et ei muuta kun kirpparille kaivelemaan vanhoja kuppeja! ;)

Nna kirjoitti...

Tuo Carcassonnetyyny on ihan paras. :)

Tiina kirjoitti...

Loistoidea! Carcassonne on kiva peli.