torstai 17. heinäkuuta 2008

Mun ihanin paita

Sain jo huomattavasti aiemmin kesällä valmiiksi paidan Novitan Bambu Plussasta jonka ostin joskus hieman aiemmin Korian ABC:ltä Novitan myymälästä. Pussilangat jyrää, paitalangoille tuli muistaakseni hintaa n. 9 euroa.


SUVIBAMBU

Lanka: Novita Bambu Plus (taitaa olla 50% bambua ja 50% puuvillaa, korjatkaa jos olen väärässä)
Puikot: 4mm (pyöröt ja sukkapuikot)
Langan menekki: 400 g
Ohje: Idea ja pitsimalli Suuri käsityö 1/2007, muuten omasta päästä. Mallilla 1 kerä ensin vartalo-osaan (sileää pyörönä) 1 kerän verran silee pyörönä molempiin hihoihin, laskutoimituksia raglaneita varten ja sitä sitten niin kauan kunnes näyttää hyvälle. Poimitaan silmukoita helmasta ja hihoista ja tehdään pitsiä niin kauan että on sopivan mittainen.

Helppo, ihana, mun tän kesän lempparipaita. Ehdottomasti. Tuntuu ihanan viileältä, kiva vaalea ja kesäinen, sopivan hieman juhlava kesäfiiliksiin. Tykkään :D Lankakin oli kivaa neuloa. Ihan toisenlaista kuin Novitan Bambu josta lähti tosi ikäviä säikeitä kun puikko tökkäsi. Bambu Plussasta ei ole vielä valituksen sanaa sanottavana.

5 kommenttia:

AnneM kirjoitti...

oho, sitähän ollaan saatu paidat samaan aikaan valmiiksi ;) Sun kuva on tosi pieni (ei oikein saa selvää paidan mallista), saisko jotain lähikuvaa?? :)

Punanen kirjoitti...

No nyt taisin saada aikaan myös haamupäivityksen. Mie en oikein osaa tätä kuvien lisäämistä ilmeisesti, luulin että noista kuvista tulee automaattisesti linkit isompaan. Ei ihan toimikaan niin. Nyt sain jotenkin säädettyä kuvan Flickrin kautta, joten pitäisi näkyä paremmin.

AnneM kirjoitti...

kiitos ;) Hyvältä näyttää. Lanka on 75% bambua.

Vilma kirjoitti...

Onpa hyvännäköinen paita! Hienosti läpikuultava pinta ja pitsiosuudessa on sitä jotain. Wau!

MysteryKnitter kirjoitti...

Wau millaista jälkeä!