tiistai 15. heinäkuuta 2008

Kuinka saadan kissa sekasin ja muita juttuja

Ensin lupaamani kuvat ensimmäisistä kehräyskokeiluista. Efektilankaa siis teen yhä. En ole kovin paljoa ehtinyt kokeilemaan. Lomakin ollut aika hektistä vaikka mitään en oikein ole tehnyt. Vähän ompeluksia, pikkuisen neuleita ja sitä rataa. Osasta on kuvat vielä verkkokovalevyllä (ainakin muistelen että siellä jotain piätisi olla) jota armas koneeni ei suostu löytämään ja yhdestä ei ole vielä edes kuvaa. Kasseja myös olen tehnyt, mutta niiden kuvat näytän vasta kun olen myös painanut niihin kuvat. Ihan lakanakankaisia peruskauppakasseja  muuten ovat.
Sitten kissakevennys. Kuinka saadaan kissa sekaisin? Vastaus oikeassa alanurkassa - tekemällä kaksi leikkirottaa ja antamalla molemmat samaan aikaan kissalle. Vasen ylänurkka samoilta ajoilta. Vasemmalla alhaalla yksi suosikkiretuutuslelu - eli amineko päätyi Monsterin kaveriksi.  Ja oikealla ylhäällä söpöstelykuva ajalta kun kissamme oli pikkuinen pentu ja allekirjoittanut unohti Huopasen jämät sohvalle. -Jatkoa seuraa pian-

1 kommentti:

Villasukka kirjoitti...

Meidän kolleilla on ratkaisu kahteen leluhiireen: molemmat suuhun yhtä aikaa! Ja molemmat pitää varmuuden vuoksi tuoda myös ruokakuppiin kun nälkä iskee, ettei velipoika vahingossa ryöstä niitä :)