keskiviikko 6. helmikuuta 2008

Mikä tämä on?

Nuken pipo
Tein SandnesGarnin Mandarin Petitistä nukelle pipon.
Puikot: 2,5mm
Kulutus: 7 grammaa
Ohje: Geek Chic Dice Pouch Ravelrysta, koko smallNo ei vaan, oikeesti se on tosiaan se noppapussi, niinkuin englantia osaavat kansalaiset jo ounastelivat. Ohje kiva ja sen ymmärsi minun heikolla neule-englannillakin mainiosti. Teen varmasti toisenkin, ehkä jo hamsterikuussa, varmaankin isomman paksummalla langalla ja puokoilla. Kai sille jotain käyttöäkin löytyy.

Tässä kuva pussista oikeassa käyttötarkoituksessaan.

6 kommenttia:

Hanne kirjoitti...

Minäpäs tiedän, minäpäs tiedän mitä noppia nuo ovat.

On vain aina hauska löytää lisää neulebloggaavia roolipelaajia :) Sukkien neulominen sopii hyvin yhteen luolaholvaamisen kanssa.

Punanen kirjoitti...

Oikeasti mun varmaan tarttis tulla ulos kaapista lautapelaajana. Noi nopat muiden muassa toimivat usemmiten lautapelien/korttipelien pistelaskussa. Esittävät siis päälläolevalla lukemallaan ko. pelaajan sen hetkistä pistesaldoa. Roolipelit on siis minulla vielä (toistaiseksi) kokematta.

tiuku kirjoitti...

Hei, mitenhän en tosiaan aiemmin ollenkaan tajunnut miten tänne löytäisin. Tällä kuitekin ollaan.
mainio tuo noppa pussi, ei ollenkaan huomaa, olisi mennyt täysetä nuken pipona!

mursuliina kirjoitti...

mä vähän ihmettelin, että mitä sä nuken pipolla. no jos on tarvetta ni sellanen on sit neulottava :D mutta se onkin hieno noppapussi.

Maartsi kirjoitti...

Kiva, kun kommentoit juttuani lankahamstereissa! Tuollainen Carcassonne-pussi tarvitaan ehdottomasti meilläkin, kiitos ideasta!

MysteryKnitter kirjoitti...

Nice work!