sunnuntai 20. tammikuuta 2008

Pikapostaus ennen yöunia

Tässä on vauvalle tulossa Samoksesta (tavis sininen ja Lollipop sinikirjava, molempia vuorotellen yksi kerros kunnes yksivärinen loppuu). Vauva on se, jonka täti musta tulee kunhan se ensin syntyy...
Ohjeen olen joutunut kokonaas laskemaan uusiksi, kun kaikki valmiit oli jotenkin vääränlaisia. Tähän asti laskin ennen kuin aloitin. Saan toivottavasti tällä viikolla loppuun, kunhan jaksan laskea raglankavennukset ja nappilistan. Sitten pääsee nappiostoksille :D. Neulominen on nopeaa sitten kun laskut on tehty. Puikkoina on ihanat metalliset Addit. Ihan selkeästi ovat puikkojen aatelia, niillä on aivan ihana neuloa. Muutenkin nopea neule, aloitin perjantaina illalla. Ohje pitää laittaa talteen jos on yhtä ihana lopputulos kun miltä nyt vaikuttaa.

Töissä oli akuutti kynäpussipula, joten tein hajoavien pahvikoteiloiden tilalle pusseja. Kolme perusmallia suorakaide ja vetoketju ja lisäksi kaksi innovatiivistä (lue: vaillinaisesti suunniteltua) pussipurkkia... Sisällä siis pringlestölkin pohjaa ja ajatuksena että voi riisua pussin puoliksi päältä ja kynät on nätisti purkissa ja pussittaa takaisin kun tarvitsee kuljetella. Taustalla vielä vanhempi itse tehty sylinterimallinen vetoketjullinen kynäpussi. Kaikki jostain jämäkankaista ja -vetoketjuista.
Nyt nukkumaan, seuraava raportti luultavasti kun vauvan Samosneule valmistuu.

1 kommentti:

MysteryKnitter kirjoitti...

Nice work, if you ask me!