torstai 31. tammikuuta 2008

Lankahamsterointia

Tänäkin vuonna lähden mukaan lankahamstereihin. Kutsu tuli alablogiin 3, jossa olenkin jo käynyt esittäytymässä. Viime vuonna kulutin hamstereissa (alablogi 2) vähän reilun kilon. Ikävä kyllä silloin valmistunut yksi työ on tullut jo sen jälkeen purettua ja langat värjättyä. Vahingosta viisastuneena olen nyt tämän viikkoa neulonut vain vaakatilkkuja ja laskenut tiheyksiä koetilkuista ja tehnyt suomennoksia ohjeisiin. HUOM! Helmikuun hamsterikulutuksesta en nettoa langanostolupia grammallekkaan lankaa, eli kaikki on pelkkää varaston vähennystä. Maaliskuussa palaan taas takaisin "50% kulutuksesta saa ostaa uutta" -linjalle.

Ongelmana on, että ensiviikon ma-pe olen reissussa Tampereella, koulutuksissa oloa ja kaverin luona käyntiä (sama kaveri kuin viimevuoden hamstereiden aikana, silloin tein hänen koiralleen paidan jämälangoista, nyt ehkä jotain muuta). Taitaa käydä niin, että pakatessa puolet laukusta täyttyy langoilla, puikoilla ja neuleohjeilla. Pitäähän sitä olla kunnon arsenaali, matkaneuletta, iltaneuletta keskusteluja varten ja mahdollisia yksinäisiä hetkiä varten. Ja mitä jos joku neule alkaa jumittaa? Pakko olla jotain aivottoman helppoa niihinkin tilanteisiin. Eikä yksi pieni aivoton pipo riitä, pitää olla toiseen ohje ja langat jos sen ensimmäisen saa valmiiksi.
Tässä lankoja jotka ainakin pitäisi saada puikoille ja puikoilta pois helmikuun aikana. Tolla Neveda Sirenellä on oikeesti sellasen 25 kaveria... Niistä aloitan sitä paitaa ehkä jo huomenna. Florica ja sen vuosikertakaverit (joita kuvissa edustavat pelkät vyötteet, kun langat on jämälankoja kerillä) aikovat kauluriksi, Vihreänkirjava silkkilanka huiviksi 10mm puikoilla, Bambu aikoo lahjaksi eräälle vauvalle.

Ei kommentteja: