perjantai 8. helmikuuta 2013

Vaihdos vaaleanpunaiseen

Mutta ei toki itselle vaikka siltä saattaisi näyttää. Piti testata kun olen kohtuullisen pienipäinen ja neulos hurjan joustavaa. Saaja on reippaasti alle kouluikäinen ihana tyttö. Tein vaihtokauppaa (mä niiiin rakastan vaihtokauppaa!) ja sain vastalahjaksi iiison kassin ihania vaatteita omalle tyttöselle.


Kukkapipo
Ohje: Täältä
Lanka: Sandnes Lanett kaksinkertaisena 68 g
Puikot: 3,5 mm
Hyvin joustaa ja menee niin pitkään kun pysyy hyvän näköisenä ja käyttäjää väri miellyttää. Kukka on hakaneulalla kiinni, saa pois jos haluaa.
Settiin kuului myös lapaset samasta langasta, kaksinkertaisena, saman paksuisilla puikoilla ja saajan mittojen mukaan tehty. Nekin saamani kuvan mukaan näyttivät sopiville. Mallineuleet apinoitu piposta eli varsi 1o kiertäen, 1n -joustinta ja selkäosa valepalmikkoa. 


Tässä sitten oma tyttönen ja kaulahuivinsa. Ihan itse valitsi langan. Äiti ehkä vähän siinä langan luona piteli ja kehotti kokeilemaan kuinka ihanan pehmoista lanka on. Ja sitten tyttönen nappasi vyyhdin eikä antanut pois. Ihan äiti sitten päätteli että tämä vyyhti halutaan, värikin kun sopi kivasti vähän kaikkiin vaatteisiin.

Avaimenreikäkaulahuivi
Malli: se perinteinen esim. Ullassa
Lanka: Teetee Aurea (babyalpakkaa ja silkkiä) 19 g
Puikot: 3,5 mm

Esitellyt valmistuivat jo viime vuoden puolella marras-joulukuussa. Muutakin on jo puikoilta päässyt, mutta niistä sitten kun taas saan aikaiseksi kirjoittaa.
Posted by Picasa

2 kommenttia:

Maj kirjoitti...

On se fiksu tuo teidän pieni neiti. :)

Sartsa kirjoitti...

Mukavan näkönen hattu ja muksu.