sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Uusi kuvausavustajaHän on Hirmu, hän osaa olla tooooosi söpö. Paitsi öisin äärettömän ärsyttävä kun herättää nuolemalla ja puskemalla ja tassuilla ruopimalla (kynnet esillä) ja kehrää niin maan perustellisesti eikä millään tajua että mua ei aamu kolmelta huvita kun se on päättäny pestä mun naaman.

Hirmun kanssa poseeraa virkattu koppa (oikeesti niitä on nyt jo kolme).
Ohje on täältä (ja ravelryssä myös)
Virkkasin sen (ne) koukulla 3,5mm ja lanka oli jotain järettömän irtosäikeistä kierteetöntä joka on peräisin eräästä kirpparilta ostetusta puuvillaneuleesta jota aikani käytin ja sitten purin. Siitä tulee vielä ainakin yksi koppa...
Ne on aika kivoja. Sellasia 13 cm x 13 cm x 13 cm kokoisia joissa nyt majailee eteisen hyllyssä kaikkea pientä kännykän laturista mp3- soittimeen.


Hirmu halusi hirmuisesti olla apuna myös kun kuvasin #neulonnan vaihdossa saatua pakettia. Tiedän että pari joka minulle tämän lähetti, on pikkulintujen ystävä. Hän on lähetellyt lintujen välityksellä minulle kaikenmoisia viestejä jo aiemmin. Tämän paketin sain viikolla Katiijan kautta kun olin Heinissä. Tai siis kaksi pakettia mie sain. Siinä toisessa oli 2,5mm ja 3mm bambupuikot joista toiset meni heti käyttöön, samoin kuin keltainen kerroslaskuri (joita on kroonisesti liian vähän). Ja nuo puhtaan viattoman valkoiset langat ovat unelman vilpoisia ja sileitä ja huutavat olevansa jotain ihanaa minulle ensikesäksi tai sitten ehkä jo talven juhliin. Ja ne kans kuiskutteli et ne on oikeesti ihan toisen värisiä miltä ne näyttää. Mä teen ehkä testivärjäyksiä piankin mun reaktiiviväreillä... Lanka on 75% akryylia ja 25% pellavaa, mitä on vaikea uskoa, kun ei ne tunnu lainkaan akryylille.

Serkkulikan takkia tuossa puikoilla on. Raukan piti saada se on toukokuun lopussa kun kirjoitti ylioppilaaksi. Nyt serkku on matkalla Malagassa ja muuttanut myös omilleen. Onneksi sain uuden osoitteen, että takki löytää vieläkin perille kunhan valmistuu, vaikka serkkua ei enää vanhempiensa luota naapurikunnasta löydäkään. Sniff. Serkku täytti 18 jo vuosi sitten ja silti tuntuu vieläkin ettei se voi olla totta. Vanhin niistä sukulaisista, jotka muistan vauvasta asti. Mun on ittekkin täytyny kasvaa. Pelottavaa.
Posted by Picasa

8 kommenttia:

Villasatu kirjoitti...

Suloinen Hirmu!

Jaana J kirjoitti...

Uusi avustaja vaikuttaa vallan ahkeralta. Toivottavasti yhteinen uurastuksenne jatkuu hyvän yhteistyön merkeissä pitkään!

- nykyään on niiiiiin vaikeaa saada kunnon työvoimaa -

Hanna kirjoitti...

Ihana Hirmu! Luulin koria suuremmaksi, ensimmäisten kuvien perusteella mutta kissa olikin pieni lankakeriin verrattuna.

Mammutti kirjoitti...

Hirmu ihana Hirmu!

Muriska kirjoitti...

kuvausassari on mitä suloisin ;D kohta nähhään! :D

Hepsi kirjoitti...

Hirmuisen suloinen Hirmu!

Anonyymi kirjoitti...

Kissi on niin sievä! iih!

t.hillanen

MysteryKnitter kirjoitti...

Silityksiä assistentille!