maanantai 9. toukokuuta 2011

Slipari

Alpakkaslipari (rav)
Ohje: Sandnes Alpakka 0610 lehdestä malli 1 (rav)
Lanka: Sandnes Alpakka
Puikot: 4 mm
Menekki: 163 grammaa

Koko: XS (joustaa kivasti, valitsin sen mukaan, että lankaa oli 200 g)
Pituutta olisin tehnyt lisää... jos olisin uskaltanut, alhaalta kun aloitin. Ei tääkään ole oikeesti liian lyhyt, mä vaan nyt tykkään pitkistä. Koristelu samalla tekniikalla kuin ohjeessa, mutta eri kohtaa. Kokeilin ohjeen kolmea pallurariviä etumukseen, mutta purin pois ja tein pidemmän rivin olasta alas. Tykkään. Ihanan lämmin, kevyt ja pehmeä.
Lanka on muuten hyvin marinoitua. Muistaako Kramox kauan siitä on kun kerroit että ois ihan mun väristä alpakkaa neljä kerää Heinin alelaarissa? Ohjekin ollu kai jo vuoden... Oli sähköpostissa, joten neuloin alaosan "ei tarvii ohjeetta katsoa" -kerrokset valmiiksi etu- ja takakappaleen erotukseen asti jo syksyllä kai. Huhtikuussa neuloin loppuu sitten.

Neulottu myös veljenpojalle lapaset ja sormikkaat (sain kivan kirjeen jossa oli käden kuva ja toive molemmista). Niistä kuvia seuraavalla kerralla. Nyt on omat sormikkaat aloitettu.

EDIT: piti huudella et jollain tiistaina (huomenna) Heiniin tulevalla ois vaikka ihan pienikin nössäkkä Novitan beigeä Bambua. Tätä tässä tai ainakin luulen et tuosta oli kyse.
Posted by Picasa

Ei kommentteja: