torstai 2. huhtikuuta 2009

KUMMITUS!


Sain jo aikaa sitten Maj:lta tälläisen mörön. Se liityy Kummitusvaihtoon. Tälle on nyt suunnitelma! Se pääsee puikoille jahka eräät sukat on niiltä saatu pois. Mä väitän et tää kyllä muuttuu vähemmän pelottavaksi. Oman kummituksen pakkasin niin vauhdilla kuoreen ja vein postiin ettei siitä kotiin jäänyt jälkiä. Muistikuvat vaan. 

Tein tälläisen tänään. Ohjeen bongasin täältä, ja toki vähän modasin, jotta sain haluamani reissupussin sukkapuikoille, pari settiä mahtuu tähän. Välissä onnistuin jopa katkaisemaan neulani ja tottahan olin katkonut niitä aimmin niin hartaasti, että jäljelle ei jäänyt ainuttakaan tavisneulaa, vain trikoo- ja nahkaneuloja. Piti sitten mennä ostoksille kauppaan jossa ennen olen pahasti melkein aina sortunut kilopalalaarin äärellä. Vaan enpä tällä kertaa! Olen ylpeä itsekuristani tänään!

Tälläisenkin ompelin ja painoin. En jaksanut alkaa tehdä sabloonaa ja muistin vanhat leimasinkirjaimet. Ja hommahan toimi. Sitten kun muistin miten päin ne kirjaimet pitää laittaa ettei tule peilitekstiä. Idean sain kun näin eräässä kaupassa kassin jossa luki "I'm not a plastic bag". Mie sit kirjotin suomeksi.

Posted by Picasa

2 kommenttia:

Puffala kirjoitti...

Hihii, hauska kassi. Lyödäänkö vetoa, että joku vielä tulee hipelöimään kangasta ja tokaisee että "ihan varmuuden vuoks testaan"...

MysteryKnitter kirjoitti...

Hauska kassi todella!