keskiviikko 5. marraskuuta 2008

Vaiks mitä kivaa

Markkas oli saanu mun ja kramoxin paketin :D Ihania kuvia!

Maanantaina oli taas porukan mukana Korialla neulomassa, mäkin neuloin vähän aikaa. Ja sit mää luin toisten neulelehtiä. Ja sit myö vaiheltiin lankaa. Mä vein mm. ne ihkut kasarilangat sinne ja vähän muutakin. Ja toin kotiin paljon kaikkee.

Mulla oli paljon diilailtavaa Koin kanssa, puikkopussi sille (jonka ompelin), rahaa ja lankaostos toisten puolesta ja sit mun piti saada omat langat (jotka koi osti mulle) kankaita (jotka halus lahjottaa mulle) ja vyyhdinpuut ja puikot toisille vietäviksi.Tässä ne mitä mulle tuli ittelleni mukaan. Vasemmalla Patons Washed Haze jota on jo kotona (pitkän)takillisen verran, sitten Pazinka Merinoa kolme kerää, ihana väri, en tiedä mitä teen, Mellistä ajattelin nyt rannevammasena saavani nopeasti jotain aikaan ja suuren tyytyväisyyden tunteen sitten, Freesia lähti mukaan viimemetreillä ihan värin takia sekin. Kamenat Koi toi mulle, vaaleammasta tulee joku iso kolmiohuivi mulle ja tummempi on kans ihanaa väriä mutta ei ole vielä kertonut mitä siitä tulee isona. Kaikki kankaat on Koilta ja mie ompelen niistä jotain kivaa. Oikean alakulman ruskea villakangas on piakkoihin hame #2. Sit mulla on kans tehtävänanto, mä pääsen tekee batmanviittoja!

Lopuksi surkea kännykamerakuva surkeasta näystä kauppareissulla.


Kirjoneulelapanen, yksin ja likanen :(

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aikas kivoja...
Blogissani on sulle jotain!

mursuliina kirjoitti...

voi tuota lapasta. hirveä vaiva nähty sen eteen ja siellä se lojuu liassa :( hurja saalis on näemmä sinne kotiin kannettu korialta hih. tuulian lähettämistä langoista on iso kateus täällä..... hmm... noista lankojen ja kankaiden esittelyistä tuli kauhea innostus, että jos jotain itselleni ompelisin, mut jaaa-a emmäää tiä jaksaako sitä nyt pöh... :D